Mirësevini në konkursin më të madh në botë për kercim Hip Hop dhe Kampionatin e parë të kercimit Hip Hop që do të zhvillohet ndonjëherë në Shqipëri. Kemi kënaqësinë të njoftojmë për herë të parë që Hip Hop International Qualifiers do të mbahet në Tiranë. Një moment historik ku kercimtaret nga shqiprija dhe  kosova do të kenë mundësinë të jenë pjesë e mbi 4000 kercimtaret dhe 50+ vendeve që përfaqësojnë në të gjithë botën në Kampionatin më të Madh të Kercimit Hip Hop në botë. Ekuipazhet dhe Kercimtaret individualë nga 7 vjeç deri tek të rriturit do të përfaqësojnë vendin e tyre në botën më të mrekullueshme të StreetDance në botë.

Në Prill të vitit 2020 Të gjithë ekuipazhet shqiptare dhe kosovarë përfshirë Kercimtaret individualë nga të dy vendet do të marrin mundësinë që të jenë pjesë e Kampionatit të Kercimit më të Mëdha në botë Hip Hop dhe të kenë një shans të kualifikohen në finalet e Kampionatit Botëror të Hip Hop-it që përfaqësojnë kombin e tyre që do të zhvillohet në Phoenix, Arizona Shtetet e Bashkuara të Amerikës midis 3-8 gusht 2020.

DIVISION CATEGORIES

HHI Albania National 

Championship

MiniCrew 3 Anëtarët 

Te Gjitha Moshat.

#GOFORGOLD2020

HHI Albania National 

Championship

Adult Crew  5 - 9 Anëtarët

18+ Vjet.

#GOFORGOLD2020

HHI Albania National 

Championship

Junior crews  5 - 9 Anëtarët 

7 - 12 Vjet.

#GOFORGOLD2020

HHI Albania National 

Championship

Varsity Crews  5-9 Anëtarët

13 - 17 Vjet.

#GOFORGOLD2020

WELCOME TO THE OFFICIAL HHI ALBANIA QUALIFIERS 2020

PROVIDING CREATIVE PLATFORMS FOR ALL TO BE INSPIRED

THE HHI JUDGES

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle