ALBANIA

PRILL 11 2020 

TIRANA

MELVIN 

WAACKING

U.K

Julia Cheng me qendër në Luton-Londër është një drejtore krijuese me ekspertizë të gjerë në Kercim dhe punën e vetë-prodhuar. Përvoja e saj si praktikuese e kercimit përfshin mbi 15 vjet në industri, nga e cila ajo ka marrë një portofol mbresëlënës të punimeve të porositura dhe projekteve të financuara.

Një interpretues dhe koreograf i gjithanshëm, në vitin 2014 ajo themeloi House of Absolute, një kolektiv gjithëpërfshirës i valltarëve multidisiplinarë. Teknika e saj vazhdon të zhvillohet ndërsa kërkon të thyejë kufijtë në çdo stil të caktuar. Julia vazhdimisht po krijon vepra të reja ndërsa mëson vallëzimin në të gjithë Mbretërinë e Bashkuar, Evropë, Afrikë dhe Azi. Ndikimet e saj kanë çuar në vepra ndër-bashkëpunuese me artistë në vallëzimin, muzikën, pikturën, artin pamor dhe poezinë bashkëkohore.
Duke gjykuar, fituar dhe garuar në shumë beteja të Hip Hop që nga viti 2007, reputacioni i saj ka çuar në zgjedhjen e saj në fushata të profilit të lartë me Dr Martens, Vogue Italia, Kowtow Zelanda e Re dhe BBC World World Persia.
Julia gjithashtu ka shumë komisione skenike dhe teatrale, përfshirë punime për Festivalin Jazz në Londër, Sadler's Wells Theater, Muzeu V&A, Southbank Center, Birmingham Hippodrome, Orkestra Simfonike e Londrës CONTOUR, Këshilli Britanik, Kajro, China Change Festival, Jazz Refreshed, Love Supreme Festival, University of Hertfordshire dhe shumë më tepër.

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle