ALBANIA

PRILL 11 2020 

TIRANA  OLYMPIC PARK

MELVIN 

COMMERCIAL

ALBANIA

Tan Brama është një koreograf i vendosur në Shqipëri dhe ka punuar dhe koreografuar shumë nga Video të Artistikës në Shqipëri dhe shfaqje live si Elvana Gjata, Era Istrefi, Dhurata Dora, Capital T, Sinan Hoxha dhe shumë më tepër. Tan Brama ka punuar gjithashtu në prodhime të shumta televizive si: Albania Got Talent, Dancing with me Albania, Kenge Magjike, Eurosong Albania, Star Academy dhe shumë të tjera përgjatë viteve. Ai është një arsimtar aktiv dhe një nga të parët që prezantoi Shqipërinë në kulturën e  Hip Hop. Një model pozitiv dhe ka siguruar shumë platforma krijuese për brezin e ri dhe vazhdon ta bëjë këtë pasi ai zhvillon klasa dhe projekte ditore për të rinj dhe të moshuar në të gjithë Shqipërinë.

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle