ALBANIA

PRILL 11 2020 

TIRANA OLYMPIC PARK

MELVIN 

BREAKING

U.K

Tim Hamiliton gjithashtu e di se Lil'Tim është  nje nga me te miret Bboys në Mbretërinë e Bashkuar dhe ka kërcyer në mënyrë aktive që nga fillimi i viteve '1980. Një anëtar i ekuipazhit te Air Force Crew. Lil 'Tim u paraqit në shumë Muzikë Video, Reklama në TV, Filma dhe gjithashtu ka punuar me artistë të njohur ndërkombëtarë si Lenny Kravitz, George Michael dhe Mel B nga Spice Girls. Lil 'Tim ka përfaqësuar Mbretërinë e Bashkuar në shumë gara ndërkombëtare të Breaking nga 1996 deri në 2014 ku ai u bë me sukses Kampion   në Finalen Botërore të Kampionatit B-Boy në Mbretërinë e Bashkuar që u mbajt në O2 në Birmingham. Në vitin 2012 Lil'Tim ishte bashkërisht përgjegjës për koreografinë e seksionit Breakin dhe Trampoline të Ceremonisë së Hapjes në Lojërat Olimpike 2012 në Londër.

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle