ALBANIA

PRILL 11 2020 

TIRANA

MELVIN 

BREAKING

FRANCE

Bboy Pofesioniste  dhe themeluesi i legjendarit Pokemon Crew në 1999. Ai njihet gjithashtu si anëtar i Red Bull BC One All Stars, dhe ekipi i të gjitha All Stars LEGION X. Ai fitoi garën B-boy për Red Bull BC One një në 2005 dhe 2009, duke e bërë atë kërcimtarin e parë që fitoi dy herë.

Bboy Lilou. Ali Ramdani (1984), i njohur më mirë me emrin e tij skenik Lilou, është një Bboy me origjinë algjeriane-franceze nga Lyon.

Ai ka fituar çmime dhe arritje të shumta në vallëzim, duke përfshirë vendin e parë në Battle of the Year 2013 në Francë dhe vendin e parë në Battle of the Year 2013 Gjermania Ndërkombëtare dhe vendi i parë në 2014 një Undisputed One-to-One në Londër.

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle