ALBANIA

PRILL 11 2020 

TIRANA

MELVIN 

LOCKING

FRANCE

Patrick Pires aka P-Lock e filloi karrierën e tij të kercimit në fund të viteve 1990 e specializuar në b-boying dhe popping para se të zbulonte Locking, stil që i dha emrin e tij.

Gjatë një dekade dhe P-Lock është një nga Lockers më të mirë në botë që fiton respekt dhe falënderime ndërkombëtarisht për aftësitë e tij të gjalla dhe të fuqishme. P-Lock ka qenë një anëtar i ekuipazheve të lartë francezë Vagabonds dhe The Boogie Lockers.

Që atëherë, P-Lock ka formuar kompanitë e tij, ka vizituar botën dhe ka performuar gjerësisht. Ai është gjithashtu një gjyqtar dhe mësues shumë i kërkuar. Energjia dhe saktësia e P-Lock e bëjnë atë një artist të pakuptueshëm dhe interpretues unik.

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle