ALBANIA

PRILL 11 2020 

TIRANA  OLYMPIC PARK

MELVIN 

HIP HOP

KS - U.K

Lindur më 4 korrik 1985 në Peje, Kosovë, Erduan Xhaferi është 
 Drejtor Kreativ, Kercimtar, Koreograf & Traineri Lëvizje i cili është bërë i vendosur si një forcë e rëndësishme krijuese në drejtim dhe koreografi.
I respektuar shumë për njohuritë e tij të gjera për Kercim dhe lëvizjen, ai njihet për qasjen e tij inovative ndaj lëvizjes krijuese në mediume të shumta duke përfshirë Music, Modën, Artin, Teatrin, Shows Awards, Events Live, Televizionin dhe Filmin. Metoda dhe dëshira e tij analitike për të shtyrë kufijtë do të thotë krijimtaria dhe frymëzimi i tij po zhvillohet gjithnjë.
 
Një Kercimtare i talentuar i njohur për aftësitë dhe përvojën e tij të kercimit, Erduan prezantoi për herë të parë disa prej stileve Street & Hip Hop për tu shfaqur në mediat kryesore të Shqipërisë pasi u shfaq në sezonin e vetëm televiziv të emisionit Got Talent në Shqipëri në 2010.

Erduan formoi dhe menaxhoi me sukses kompaninë e tij Shoqëria Dance në moshën 25 vjeç. Shoqëria Dance është bërë një kompani shumë e suksesshme në Mbretërinë e Bashkuar dhe duke siguruar platforma ndërkombëtare për të rinjtë për të shprehur talentin e tyre duke përdorur Street & Hip Hop si një mjet frymëzues, motivues dhe edukoni të rinjtë e të gjitha moshave.

Erduani ka punuar në projekte të shumta si Hapja e Aktit për Koncertin e Artistit T-Pain të USA që u mbajt në Londrën o2 Arena, Midnight Madness Basketball Event në Copper Box në fshatin Olimpik të Londrës. Në verën e vitit 2019, Erduan ka punuar me Nora & Era Istefi së bashku me Albi Nako dhe Tan Brama dhe pati kënaqësinë e Koreografisë dhe perfeksionimit në  Coca Cola Summer Festival në Tiranë.

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle