UNITING THE WORLD THROUGH DANCE

THE OFFICIAL RULES & REGULATIONS WORKSHOP

HIGHLY RECOMMENDED AND OPEN TO ALL!

POSTPONED

TO BE RESCHEDULED

Kjo Workshop njëditore e prezantuar nga Meg Vasseli  i Gjyqtarit të HHI ,  është në dispozicion për të gjithë gjyqtarët, koreografët, trajnerët, valltarët dhe të gjithë spektatorët e interesuar. Workshop Zyrtare e Kampionatit HHI shpjegon, informon dhe demonstron rregullat  e HHI.

Ai përfshin një histori video të Kercimit të hip hopit, një shpjegim të rregullave dhe kërkesave të Hip Hop International për konkurrencën, stilet e hip hopit /streetdance rishikimin dhe analizën e videove të kampionatit dhe kohën për pyetje dhe përgjigje. Nëse jeni serioz në lidhje me konkurrencën ose dëshironi të jeni një Gjyqtar i trajnuar për garat e ardhshme të HHI, ju duhet të merrni pjesë në këtë përvojë të workshop.

Për informacion na dërgoni me email në infohhialbania@gmail.com  ose të rezervoni vendin tuaj në kursin zyrtar të rregullave dhe rregulloreve të HHI.

Mos e humb rastin të marr pjesë në Kurs 9 orë me Meg Vasselli nga Italia.

 

Struktura e punëtorisë është:

1.Teori për të gjithë H.H.I. Rregullat dhe rregulloret.

2.Praktika ndaj sistemit të gjykimit të H.H.I.

3. Pyetje dhe Përgjigje me MEG VASSELI

 

Për të gjithë pjesëmarrësit do t'ju ofrojmë një vërtetim për pjesëmarrje në Zyrtarisht H.H.I. Kurs e rregullave dhe rregulloreve.

 

Këshilla të rëndësishme:

Vetëm 30 vende (Rezervoni vendin tuaj shpejt).

 

Workshopi nuk do të organizohet çdo vit Mos e humb rastin të marr pjesë.

 

Gjatë workshop Meg Vasseli do të kërkojë gjyqtarë të mundshëm për Kualifikuesit e ardhshëm në Albania dhe Kosovo.

 

MEG VASSELLI

HHI ELITE JUDGE

Prezantuar nga Meg Vasseli  i Gjyqtarit të HHI

PROFILE

Nothing to book at the moment

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle