ALBANIA

PRILL 11 2020

TIRANA

MELVIN 

MELVIN TIMTIM

USA

Melvin Timtim lindi në Kaliforni, më 11 korrik 1996. Themeluesi, drejtori dhe anëtar i ekuipazhit të Kercimit S-Rank që vazhdoi të ishte medaljatorët Hip Hop International 2017 USA dhe World Gold për ndarjen e të rriturve. Ai gjithashtu ishte drejtor i ChapkisDanceFamily dhe u bë kampion botëror në Chapter1ne. Ai ka punuar së bashku me Greg Chapkis. Ai filloi të postojë koreografinë e tij në YouTube në 2012.

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle