ALBANIA

PRILL 11 

   TIRANA   OLYMPIC PARK

COMING SOON

Ngjarja kryesore e ngjarjes më të madhe dhe të parë të kampionatit të Kercimit Hip Hop që do të zhvillohet ndonjëherë në Shqipëri do të jetë një tri ditë e mbushur me Workshops të Urban Moves, një seri seminaresh inspiruese dhe origjinale të Kercimit,Seminare, Jam Session me disa nga më të njohurit në botë dhe koreografë me ndikim dhe të hapur për të gjithë kercimtaret në Shqipëri, Kosovë dhe ndërkombëtarisht.

Nëse jeni grupi ose kercimtaret jashtë kosovës ose Shqipërisë dhe dëshironi të merrni pjesë në seminaret tona edukative dhe inspiruese, atëherë na kontaktoni direkt.

If you are group or dance school outside kosovo or Albania and would like to attend our educational and inspirational workshops then contact us directly as we can help with finding you accomadation or alternative visit our TRAVEL page. 

ARTISTS

LIL TIM

TO BE ANNOUCED

TAN BRAMA

TO BE ANNOUCED

ERDUAN XHAFERI

TO BE ANNOUCED

TO CELEBRATE AND MARK THE FIRST HHI IN ALBANIA ALL WORKSHOPS WILL BE FREE!! 

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle