2 VS 2

1 VS 1

1 VS 1

Kualifikuesit e HHI World Battles Albania janë një shtet i garave të artit dhe kualifikuesit e parë të ngjarjeve ndërkombëtare të ngjarjes së betejës që do të zhvillohen ndonjëherë në Shqipëri / Kosovë për një shans për të luftuar disa nga bboys / bgirls më të mira në botë, Poppers dhe të gjitha All Stylers që do të përfaqësojnë vendet e tyre për çmime dhe mbizotërim botëror në Finalen e World Battles në Shtetet e Bashkuara të Amerikës në gusht 2020.

TIRANA | 10 APRIL 2020

Për herë të parë  kercimtaret shqiptarë dhe kosovarë do të kenë mundësinë të marrin pjesë në një ngjarje të World Battles kualifikues në Tirana Olympic Park , në prill të vitit 2020, ku ata do të kenë mundësinë të kurorëzohen më të mirët dhe të përfaqësojnë kombin e tyre në një Botë Event Hip Hop World Battles në Phoenix, Arizona dhe garoni kundër kercimtaret më të mirë në botë. Jemi krenarë dhe të entuziazmuar që i ofrojmë të dyja Kombeve këtë mundësi të shkëlqyeshme dhe mezi presim të jemi pjesë e këtij udhëtimi të ri emocionues për komunitetin e kercimit në Shqipëri dhe Kosovë. Ne kemi vendosur dhe kemi zgjedhur këto 3 kategori (Breaking, Popping dhe All Styles) pasi besojmë se do të ketë një standard të mirë i cili do të jetë në gjendje të përfaqësojë Shqipërinë ose Kosovën në World Battles.
Kampionati Ndërkombëtar i Kercimit më të Mëdhenj Hip Hop në botë që po zhvillohet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku burojnë shumë prej stileve Streetdance dhe natyrisht lindja e vetë Hip Hop.

HIP HOP 

1 VS 1 

*Special Category *

We  have decided to include  Hip Hop Battle category  part of the World Battles Event which will take place on the 10th of April 2020 in Tirana.

The Hip Hop category is Open to All Ages. Dancers from different countries are welcome to Enter and compete for a Cash Prize of 200 Euro.

**PLEASE BE ADVISED THIS IS NOT PART OF THE QUALIFICATION FOR THE WORLD BATTLES FINAL IN PHOENIX** 

BE PART OF HISTORY IN THE MAKING

Rules & Regulations

BREAKING

POPPING

ALL STYLES

DJ TWIN

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle