ALL STYLES

2 VS 2 ALL STYLES

E mbajtur në bashkëpunim me Kampionatin Botëror të Kercim Hip Hop, është World 2 vs 2 All Styles Battle. World Battle All Styles është një shtet i konkursit të artit për Top Freestylers në botë që do të përfaqësojnë Shqipërinë ose Kosovën në një battle për çmime dhe mbizotërim botëror.

HOW TO ENTER

Nëse jeni kercimtaret i çdo stili dhe keni partner ose një anëtar të ekuipazhit me të cilin mund të bashkoheni, ju keni të drejtë.

 

Kercimtaret e çdo stili Streetdance nga Shqipëria dhe Kosova do të duhet të kualifikohen për të përfaqësuar vendin e tyre në World Battles në USA. Për tu regjistruar na kontaktoni për të marrë pjesë.

 

Kercimtaret nga Shqipëria dhe Kosova duhet të regjistrohen KETU.
 

 

Pagesa e hyrjes për pjesëmarrësit në World Battles është 20,00 Euro për një kategori (Popping, Breaking dhe All Styles) Kategoria shtesë 15,00 Euro

 

Pjesëmarrësit e World Battles mund të rinovojnë regjistrimin e tyre për të përfshirë hyrjen në të gjitha ngjarjet paraprake, gjysmëfinale dhe përfundimtare të Kampionatit  Hip Hop International, për një shtesë 12,00 Euro. (Nëse jeni kualifikuar në finale, kjo nuk kërkohet)
 

 

pjesëmarrës në World Battles duhet të plotësojë një Formular Regjistrimi Online.
 

 

Vetëm një formë regjistrimi në internet është e nevojshme për pjesëmarrës nëse futni më shumë se një kategori.

Kërkohen forma të pëlqimit për të gjithë pjesëmarrësit. nëse nën 18 vjeç një prind duhet të nënshkruajë.

 

Të gjitha shënimet i nënshtrohen disponibilitetit të hapësirës.

RULES & REGULATIONS

2 VS 2

© 2020 Ground Zero Live Battle. All rights reserved.

      Terms | Privacy Policy | Disclaimer

Associated with

Society Dance Academy

  • Black Instagram Icon
  • YouTube - Black Circle